Pentru anul universitar 2013-2014, ACADEMIA COMERCIALA face inscrieri la Facultatea Management Financiar Bancar, forma de invatamant zi, la urmatoarele specializari:

  • Finante si Banci - in care pregateste specialisti in domeniul financiar, bancar, al contabilitatii unitatilor economice precum si al administrarii afacerilor pe pietele monetare si de capital.
  • Management - in care formează specialisti cu deprinderi manageriale, aptitudini comerciale si comportament antreprenorial, in directa legatura cu solicitarile cererii de munca in IMM-uri, banci, unitati de asigurari, consulting, turism si comert.
  • Contabilitate şi Informatică de Gestiune - în care pregăteşte specialişti în contabilitatea unităţilor de producţie, comerţ, turism şi servicii, a instituţiilor publice; specialişti în crearea şi utilizarea programelor informatice de gestiune.
  • Economia Comertului, Turismului şi Serviciilor - în care pregăteşte specialişti pentru firmele de servicii din comerţ, turism.

  •    Nou:
    Se acordă burse pentru candidatii anului I, absolventi de liceu din anul 2012 sau 2013, în condițiile Regulamentului Academiei Comerciale
    Absolventii Academiei Comerciale din Satu Mare si studentii din anii terminali se pot inscrie la a doua specializare in anul II