Calitatea educatiei

·                    Academia Comerciala promoveaza, prin politica sa in domeniu, o cultura a calitatii. Astfel, declaratia de Politica in domeniul calitatii este afisata in salile de curs, de seminarii si laboratoare. (Politica in domeniul calitatii - clic aici)

·                    In cadrul Academiei Comerciale este infiintata comisia pentru evaluarea si asigurarea calitatii, cu urmatoarele atributii:

a)                  Elaboreaza si coordoneaza aplicarea procedurilor si activitatilor de evaluare si asigurarea a calitatii;

b)                  Elaboreaza anual un raport de evaluare interna privind calitatea educatiei si-l aduce la cunostinta beneficiarilor;

c)                  Elaboreaza propuneri de imbunatatire a calitatii educatiei;

d)                  Coopereaza cu agentia romana pentru asigurarea calitatii, cu alte agentii sau institutii similare din tara sau strainatate, potrivit legii.

·        Sistemul de asigurare a calitatii institutionalizeaza cultura īmbunatatirii continue a calitatii educatiei. Constituie obligativitate pentru intregul personal sa cunoasca si sa aplice cerintele documentelor sistemului de management al calitatii si sa adopte o atitudine pozitiva cu accent pe cresterea satisfactiei clientului

·        Academia Comerciala Satu Mare considera ca asigurarea calitatii īnsumeaza totalitatea mecanismnelor si procedurilor organizationale prin care sunt confirmate la nivel institutional conditiile pentru mentinerea si īmbunatatirea continua a standardelor academice (de predare, īnvatare si cercetare stiintifica). In acest sens, Academia Comerciala a proiectat si implementat un sistem de management al calităţii conform prevederilor standardului SR EN ISO 9001: 2001, care este susţinut prin urmărirea sistematică a unor obiective realiste şi cuantificabile.

·        Satisfacţia clientilor si angajatilor precum şi dezvoltarea profesională a acestora, ca elemente esenţiale īn asigurarea succesului institutiei noastre, sunt unele dintre preocupările noastre cele mai importante.